مبانی دینی و فلسفی و بنیادهای نظری جایگاه تعملات خانواده و مدرسه در تعلیم و تربیت
چکیده
مقدمه: تحقق تربیت دینی مطلوب براساس سند تحول بنیادین منوط به شناخت عوامل و موانع تحقق آن نیز است. هدف این پژوهش، بررسی و تبیین الگوها و رویکردهای تربیت دینی ازدیدگاه سند تحول بنیادین و نقش خانواده در رسیدن به تعالی و شکل گیری نگرش دینی فرزندان میباشد.
روش پژوهش: روش مورد استفاده، توصیفی – تحلیلی با رویکرد کیفی و روش تحلیل محتوا میباشد . جامعه پژوهش منابع و مقالات معتبر دینی و مبانی نظری تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومیجمهوری اسلامیایران که مرتبط با متغیرهای پژوهش بوده به روش هدفمند انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته و همزمان با فرایند فیش برداری اطلاعات جمع آوری شده و تحلیل داده ها به صورت مستمر انجام گرفت.
یافتهها: یافتههای این پژوهش شامل توصیف و تبیین الگوها و رویکردهای تربیت دینی که در مبانی نظری تحول بنیادین و منابع معتبر دینی و مقالات مرتبط مطرح گردیده است و تاثیر نقش خانواده در شکلگیری تربیت دینی فرزندان و در نهایت کمک به تحقق اهداف سند تحول مورد بررسی قرار گرفت.
نتیجهگیری: نتایج تحقیق نشان داد که نگاه سند به مقوله الگوها و رویکردهای تربیت دینی جامع نگر بوده و به خوبی میتوان به آن استناد نمود و در راستای تحقق اهداف تربیت دینی سند خانواده ها میتوانند نقش بسیار مهمیایفا نمایند .
واژگان کلیدی: آموزش و پرورش” الگوها” تربیت دینی ” خانواده رویکرد ها ” سند تحول
مبانی دینی و فلسفی و بنیادهای نظری جایگاه تعملات خانواده و مدرسه در تعلیم و تربیت
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.